Εκλογές τέλος και τω λαώ δόξα! Αρχίζει σήμερα κιόλας η επαναφορά στον δρόμο της δημιουργίας, στην ανάταξη της μεσαίας τάξης.

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τεράστιο μπράβο! Η άνεση και το μέγεθος της νίκης ας μην θολώσουν την ευθύνη και το χρέος. Στην κοινοβουλευτική ομάδα που καλείται να στηρίξει το έργο του Κυριάκου εύχομαι καλή δύναμη!

Ευχαριστώ όλους τους παλιούς και νέους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις. Ευχαριστώ και όσους μου προσέφεραν γενναιόδωρα την ψήφο τους. Είμαι παρών και δυνατός!

Η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα είναι στο κέντρο της ζωής μου.

Η Ελλάδα έπεσε στον βούρκο του λαϊκισμού τα τελευταία τεσσεράμισι χρόνια

Image
Είναι καιρός να ξεφύγουμε από την ψήφο της αγανάκτησης, γιατι συχνά αποδεικνύεται ψήφος ανοησίας και να δώσουμε μια θετική ψήφο στη ΝΔ, δήλωσε στο radio North ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Ταχιάος.
Ο κύριος Ταχιάος εξαπολύοντας βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζοντας «λαϊκίστικη» την διακυβέρνηση του δήλωσε «η Ελλάδα έπεσε σε έναν βούρκο λαϊκισμού αυτά τα 4μιση χρόνια, που αφορούσε τον τρόπο διακυβέρνησης».
Μεγάλη βαρύτητα έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής στην συμμετοχή, τονίζοντας «καλούμε τον κόσμο να δώσει θετική ψήφο στη ΝΔ, να μην απόσχει. Χρειαζόμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση και θετική ψήφο που θα τη δώσουν άνθρωποι που δεν υποστηρίζουν τη ΝΔ.Ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια κυβέρνηση με πρόσωπα ευρείας αποδοχής».

Σχολιάζοντας τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ΟΑΣΘ με σκληρούς χαρακτηρίσμούς «στον ΟΑΣΘ ζούμε το απότοκο μιας σταλινικής αριστεράς»
υπογράμμισε, προσθέτοντας «ο Παππάς αποτελεί το χειρότερο πρότυπο, το χειρότερο Συριζαϊκό αρχέτυπο» ανέφερε.

Ο Νίκος Ταχιάος δήλωσε οπαδός του ιδιωτικού τομέα. Εξήγησε πως «ο φλατ φόρος του 20% όπως και το 5% στα μερίσματα των επιχειρήσεων, μέσα σε δυο χρόνια θα μπορέσει να επιβληθεί».

Κλείνοντας την συνέντευξη και ερωτώμενος για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κύριος Ταχιάος επεσήμανε «η ΝΔ ξέρει ότι πρέπει να ανατρέψει τις συνέπειες αυτής της συμφωνίας».