Εκλογές τέλος και τω λαώ δόξα! Αρχίζει σήμερα κιόλας η επαναφορά στον δρόμο της δημιουργίας, στην ανάταξη της μεσαίας τάξης.

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα τεράστιο μπράβο! Η άνεση και το μέγεθος της νίκης ας μην θολώσουν την ευθύνη και το χρέος. Στην κοινοβουλευτική ομάδα που καλείται να στηρίξει το έργο του Κυριάκου εύχομαι καλή δύναμη!

Ευχαριστώ όλους τους παλιούς και νέους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις. Ευχαριστώ και όσους μου προσέφεραν γενναιόδωρα την ψήφο τους. Είμαι παρών και δυνατός!

Η Θεσσαλονίκη ήταν, είναι και θα είναι στο κέντρο της ζωής μου.

Ν. Ταχιάος : Θετικός για συνεργασία με Ζέρβα και στο δήμο και στην «Ατζέντα Θεσσαλονίκη»

Image
«Προτεραιότητά μου, εφόσον εκλεγώ στην βουλή είναι να φτιάξω και προωθήσω την "Ατζέντα Θεσσαλονίκη"», τόνισε ο Νίκος Ταχιάος, μιλώντας στο Flash 99,4 και εξήγησε πως η ατζέντα αυτή θα περιλαμβάνει όλα τα ζητήματα της πόλης και θα έχει στόχο την οικονομική της ανάπτυξη.
«Η πόλη συζητάει ακόμη θέματα που μπήκαν στο τραπέζι τη δεκαετία του ‘80 όπως, για παράδειγμα, το μετρό. Πρέπει να φτιάξουμε και να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά για να πάμε στην επόμενη φάση, που είναι η οικονομική ανάπτυξή της Θεσσαλονίκης. Να δούμε πως θα έχει η πόλη δουλειές, επιχειρήσεις, βιομηχανία. Αυτό είναι το σημαντικότερο και ο δικός μου στόχος είναι να δημιουργήσουμε "Ατζέντα Θεσσαλονίκη"» είπε χαρακτηριστικά.
  
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. επεσήμανε πως στην δημιουργία αυτής της συνολικής ατζέντας, προτίθεται να συνεργαστεί και με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης αλλά και όλους τους θεσμικούς παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους φορείς.
Ο Νίκος Ταχιάος τόνισε επίσης, πως είναι θετικός και το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα στην διοίκηση του δήμου, γιατί πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή πλειοψηφική ομάδα ώστε να μπορέσει ο δήμος να διοικηθεί και η πόλη να λειτουργήσει.
«Δεν πρέπει τα προσωπικά μας απωθημένα να τα βγάζουμε στο κεφάλι των δημοτών. Πρέπει οι δημότες να δουν την πόλη καθαρή και λειτουργική. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι θετικός στη συνεργασία με τον κ. Ζέρβα» εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής.
Ο υποψήφιος βουλευτής επεσήμανε πως θα παραμείνει στο δήμο ως δημοτικός σύμβουλος χωρίς να διεκδικεί ρόλο στο διοίκηση.
«Είναι προφανές ότι, ως υποψήφιος βουλευτής σε ένα διοικητικό σχήμα του δήμου, δε χωράω. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να υποστηρίξω και να προσθέσω σε αυτό το έργο, υπό την ιδιότητα του βουλευτή, εφόσον εκλεγώ. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που συνηγόρησε για πάρω την απόφαση να είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές» κατέληξε.